Upisi i ispisi

Početna / Upisi i ispisi

Upisi i ispisi

Poštovani roditelji/skrbnici,

zahtjevi za upis djece u Dječji vrtić Vrapčić za ped. god. 2022./2023. primat će se informatiziranim sustavom za prijavu i upis djece razvijenim u sklopu projekta  „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“. Svi detalji sadržani su u Javnoj objavi upisa djece u Dječji vrtić Vrapčić za ped. god. 2022./2023.

Posebno Vas molimo da pročitate Pravilnik o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Vrapčić

Upute za roditelje koji predaju zahtjev elektroničkim putem nalaze se OVDJE.

Mole se roditelj/skrbnici koji će dolaziti u prostorije Uprave osobno podnijeti digitalni zahtjev da obavezno prouče Obrazac za inicijalni razgovor pri prijemu djeteta kako bi što racionalnije iskoristili vrijeme raspoloživo za podnošenje zahtjeva.

 

VAŽNA OBAVIJEST

U dogovoru s Općinama na kojima Dječji vrtić Vrapčić djeluje (Đelekovec, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec i Gola),  obavještavamo vas kako za upis u vrtić u ped. god. 2022./2023. nije potrebno priložiti Potvrdu da su roditelji, odnosno skrbnici djeteta izvršili financijske obveze prema proračunu Osnivača, već će iste Vrtić zatražiti od Općina osnivača nakon završetka upisnog roka.

Napomena: molimo Vas da podmirite eventualna dugovanja prema Općini.

Također, u dogovoru s izabranim pedijatrima s područja grada Koprivnice, obavještavamo vas da ćete Liječničku potvrdu o obavljenom sistematskom pregledu djeteta dostaviti neposredno prije polaska u vrtić, pod uvjetom da ste ostvarili pravo upisa u vrtić.

Napomena: u rubriku predviđenu za učitavanje Liječničkih potvrda o obavljenom sistematskom pregledu roditelji/skrbnici učitavaju presliku knjižice cijepljenja djeteta.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo vas da nazovete broj: 048/831-492.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Vrapčić

Sanela Brgles


Zahtjev za ispis djeteta iz Dječjeg vrtića Vrapčić roditelj/skrbnik podnosi osobno u Upravu Dječjeg vrtića Vrapčić (Mihovila Pavleka Miškine 1, Đelekovec) minimalno 15 dana prije željenog datuma ispisa, obavezno uz prethodnu telefonsku najavu. Zahtjeve za ispis djeteta predaju roditelji/skrbnici iz svih područnih objekata u sastavu Dječjeg vrtića Vrapčić. Ispis djeteta školskog obveznika moguć je nakon 31.5.2022. do kad je obvezan polaziti Program predškole.

Ispisnica djeteta iz Dječjeg vrtića Vrapčić roditelju/skrbniku može biti izdana nakon izvršene provjere o podmirenosti financijskih obveza prema Vrtiću.

Zahtjev za ispis iz Dječjeg vrtića Vrapčić

 

Kontaktirajte nas :