Upisi i ispisi

Početna / Upisi i ispisi

Upisi i ispisi

Poštovani roditelji/skrbnici,

zahtjevi za upis djece u pedagošku godinu 2021./2022. primat će se informatiziranim sustavom za prijavu i upis djece razvijenim u sklopu projekta  „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“. Svi detalji sadržani su u  JAVNOJ OBJAVI UPISA DJECE U DJEČJI VRTIĆ VRAPČIĆ ZA PEDAGOŠKU GODINU 2021./2022.

Posebno Vas molimo da pročitate Pravilnik o upisu djece u Dječji vrtić Vrapčić.

Pravilnik o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Vrapčić

Odluka o prihvaćanju kriterija za bodovanje kod upisa djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja djece u Dječji vrtić Vrapčić

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da nazovete broj: 048/831-492.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Vrapčić

Sanela Brgles


Zahtjev za ispis djeteta iz Dječjeg vrtića Vrapčić roditelj/skrbnik podnosi osobno u Upravu Dječjeg vrtića Vrapčić (Mihovila Pavleka Miškine 1, Đelekovec) minimalno 10 dana prije željenog datuma ispisa, obavezno uz prethodnu telefonsku najavu. Zahtjeve za ispis djeteta predaju roditelji/skrbnici iz svih područnih objekata u sastavu Dječjeg vrtića Vrapčić. Ispis djeteta školskog obveznika moguć je nakon 31.5.2020. do kad je obvezan polaziti Program predškole.

Ispisnica djeteta iz Dječjeg vrtića Vrapčić roditelju/skrbniku može biti izdana nakon izvršene provjere o podmirenosti financijskih obveza prema Vrtiću.

Zahtjev za ispis iz Dječjeg vrtića Vrapčić

 

Kontaktirajte nas :