Početna / Evo što sve Iskrice rade ovog ljeta

Evo što sve Iskrice rade ovog ljeta

20.7.2021.

Evo što sve Iskrice rade ovog ljeta

Ljetne dogodovštine u vrtiću uvijek su posebna radost. I djeci je potreban odmak od svakodnevnih aktivnosti i raznih zahtjeva stoga Iskrice uživaju u opuštenoj atmosferi provodeći većinu vremena na zraku. Igre u pijesku i vodene aktivnosti najveći su favoriti u ove vruće dane.

Nije da baš samo uživamo – i dalje se trudimo biti marljivi. Uz razne aktivnosti, najviše posla imamo oko svojih biljaka u dvorištu koje svakodnevno zalijevamo i pazimo da im jake vrućine previše ne naštete. Ponosni smo na nove voćke koje smo nedavno posadili i jako nam je važno da uspiju. Višnja nam je već dala i prve plodove – pošteno smo podijelili i u slast pojeli prve višnjice.

Osim višanja, uživamo u lubenicama, pravom ljetnom voću. Zdrava prehrana nam je vrlo važna, ali isto tako važno nam je ponekad počastiti se nečim jednako ukusnim, ali možda mrvicu nezdravijim pa smo tako jedan dan radili burgere. (Hvala Arsenu za ideju!) Teta Monika se jako potrudila i pripremila nam obilje dodataka tako da je svako mogao sebi napraviti burger po vlastitom ukusu. Tako je malo potrebno za sreću!

No da ne duljimo, šaljemo vas ravno u fotogaleriju – tamo ćete barem virtualno nakratko postati dio naše ekipe. Uživajte!