Početna / Doviđenja, vrtiću! Dobro došlo, ljeto!

Doviđenja, vrtiću! Dobro došlo, ljeto!

16.7.2021.

Doviđenja, vrtiću! Dobro došlo, ljeto!

Utorak, 29. lipnja bio je rezerviran za završno druženje djece i roditelja. Sasvim čudnovata pedagoška godina nije nam omogućavala da se češće zajedno družimo pa smo jedva čekali ljepše vrijeme i ljepšu epidemiološku situaciju kako bismo se okupili i obilježili kraj godine. To je bila prilika i da se oprostimo od naših „sedmero veličanstvenih“ predškolaraca koji od jeseni kreću u prvi razred. Nije tajna: nekoliko stihova, puno sladoleda i ostalih poslastica, dva napuhanca i jedan veliki zvučnik s mikrofonom, recept su za dobru zabavu.

Osim odlaska u školske klupe, završno druženje uvijek najavljuje i još nešto, a to je dugoočekivano ljeto. Nekima to znači odlazak na duuugi godišnji odmor, a onima koji ostaju u vrtiću to znači mirniju, obiteljsku atmosferu i lude igre vodom, pijeskom, sapunicom i ostalim „ljetnim radostima“.

Gdje god da ste ovo ljeto, želimo vam da vam bude najbolje ikad, a našim predškolarcima želimo da se dobro odmore kako bi najesen, kao prave Iskrice, zaiskrili u punom sjaju!