Početna / Maškare, a što sve mogu maškare…

Maškare, a što sve mogu maškare…

5.3.2019.

Maškare, a što sve mogu maškare…

Dan maškara za nas je veoma važan i poseban, to je dan plesa, veselja, zabave za velike i male. Njemu se veoma vesele jednako djeca i odgojiteljice, ali su djeca ipak nosila originalnije kostime. Bilo je tu princeza, vještica, Supermana, policajaca, maca, bubamara, kauboja, crnih mačaka, nekoliko Elsi i Ana, Batmana… dakle nema tko sve nije došao na zabavu pod maskama. I toga dana su svi bili prijatelji, nije bilo bitno tko je bolji, veći, jači… Svi smo tu bili s istim ciljem – da se dobro zabavimo, uz ples i pjesmu, i barem nakratko zaboravimo na brige i probleme.

Lijepo vrijeme nas je poslužilo pa smo išli u šetnju te posjetili Općinu i trgovinu Sloga, a oni su nas počastili  čokoladicama i bombonima i na tome im puno hvala.

Maškare ne bi bile maškare bez krafni. Njih nam je draga kuharica ispekla i moramo priznati da su bile bolje od svih koje smo isprobali ove godine. Karnevalom završavamo vrijeme prije korizme tijekom kojeg dajemo oduška tijelu i duhu, prije nego što zakoračimo u pripremno razdoblje za Uskrs.