Početna / Obavijest o predaji zahtjeva za upis u Program predškole

Obavijest o predaji zahtjeva za upis u Program predškole

15.9.2022.

Obavijest o predaji zahtjeva za upis u Program predškole

Pozivaju se svi roditelji/skrbnici djece koja će napuniti 6 godina starosti do 31. ožujka 2023. godine s područja Općina Đelekovec, Koprivnički Ivanec, Koprivnički Bregi i Gola da upišu djecu u obvezni Program predškole.

U navedeni Program predškole upisuju se sva djeca koja ne pohađaju redoviti desetosatni program Vrtića. Iznimno, prema uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja, djeca romske nacionalnosti i djeca s posebnim potrebama navedeni Program pohađaju dvije godine prije polaska u osnovnu školu.

Posebno napominjemo da je roditeljska obveza upisati djecu u pohađanje Programa predškole. Planirani početak polaska djece u Program predškole je mjesec listopad, a isti će se provoditi u područnim objektima navedenih općina.

Pozivamo Vas da u periodu od utorka, 20. rujna do zaključno utorka, 27. rujna 2022. osobno dostavite dokumentaciju o djetetu i ispunjene obrasce u prilogu ove obavijesti na adresu: DJEČJI VRTIĆ VRAPČIĆ, MIHOVILA PAVLEKA MIŠKINE 1, 48316 ĐELEKOVEC. Dokumentaciju možete dostaviti radnim danom od 8:00 do 14:00h.

O održavanju roditeljskog sastanka na kojem će se potpisati Ugovor o ostvarivanju Programa predškole u Dječjem vrtiću Vrapčić i potrebne suglasnosti bit ćete naknadno obaviješteni.

U slučaju dodatnih pitanja ili objašnjenja molimo Vas da se obratite direktno Upravi Vrtića (Mihovila Pavleka Miškine 1, Đelekovec) ili na broj telefona 048/831-492.

 

Potrebno je temeljito i istinito ispuniti i osobno donijeti:

– Zahtjev za upis djeteta u Program predškole Dječjeg vrtića Vrapčić (primjerak vam je poslan poštom)

– Suglasnost o obradi osobnih podataka (primjerak vam je poslan poštom)

– Presliku rodnog lista djeteta ili izvatka iz matične knjige rođenih

– Presliku uvjerenja ili potvrde o mjestu prebivališta djeteta

– Preslike osobnih iskaznica oba roditelja/skrbnika

– Liječničku potvrdu o obavljenom sistematskom pregledu djeteta

– Presliku knjižice cijepljenja djeteta

– Presliku pravomoćne presude o razvodu braka (za razvedene roditelje)

– nalaze, mišljenja, dokumentaciju specijalista (ako isti postoje)

Priložena dokumentacija treba biti valjana i kompletna.

VAŽNO: Ako Vaše dijete polazi redoviti program predškolskog odgoja i obrazovanja u nekom od vrtića s područja Grada Koprivnice ili druge općine, molimo Vas da nas o tome obavezno obavijestite.

S poštovanjem,

Ravnateljica Dječjeg vrtića Vrapčić

Sanela Brgles