Početna / Naše čizmice su bile pune, a vaše?

Naše čizmice su bile pune, a vaše?

7.12.2022.

Naše čizmice su bile pune, a vaše?

Nakon napornog tjedna u kojem smo s neizmjernim nestrpljenjem iščekivali Svetog Nikolu, radilo se punom parom. Kao prava složna braća u našem ranojutarnjem krugu prijateljstva razmjenjivali smo dosadašnje spoznaje i dijeli iskustva vezana uz svetog Nikolu. I zamislite, svi znamo kako on izgleda. Čak smo bili i toliko vrijedni i igru rado zamijenili životno – praktičnom aktivnošću čišćenja čizmica gdje su nam voda i krpice bile najdraže igračke. No budući da čizmice treba odnijeti kućama valjalo je napraviti i jedne za vrtić, naravno ne prave, ali kartonske su bile kao iz posljednje mode.

A kad smo uzeli u ruke crne pastele i crveni kolaž nastali su takvi Krampusi kojeg bi se i odrasli uplašili, iako nam je Lukas rekao  da Krampus ne postoji već da to lupaju mama i tata kad nismo dobri. Nastao je muk, šok i nevjerica. Mislimo da u narednim danima to moramo istražiti.

Naš trud i rad kao i naša dobrota itekako su urodile plodom. Čizmice su na dočekale i više nego pune, potom nas je posjetio i Sveti Nikola i još nas jednom  darivao. Vremena za fotkanje nije više bilo jer preostalo je samo uživanje u darovima.