Početna / Pedagoška godina skoro je na samom kraju!

Pedagoška godina skoro je na samom kraju!

5.7.2023.

Pedagoška godina skoro je na samom kraju!

Tijekom godine imali smo razne aktivnosti i izlete, no ono što bismo izdvojili je svakako škola plivanja koju je pohađala naša starija skupina „Leptirići“. Svaki od pet odlazaka uzbuđeno su iščekivali. Tako su pomoću vježbi i igara naučili plivati ili barem pobijedili strah od vode koji su do tada imali. Po zadnjem odlasku na bazene djeca su dobila diplome koje su ih veoma razveselile.

Nakon završetka škole plivanja, nastavljamo s novim avanturama u vrtiću. Pripremali smo i našu završnu svečanost. Djeca su s veseljem vježbala i trudila se kako bi na pozornici roditeljima, bakama i djedovima pokazala što su naučila. Na završnoj svečanosti sudjelovale su naše obje skupine. Nekim našim „Lavićima“ ovo je bio prvi nastup na pozornici, ali su to odradili kao pravi mali profesionalci.

Do ljetnih praznika naša avantura se opet nastavlja aktivnostima vezanima uz more i ljeto, a slobodno vrijeme provodimo vani; kako na našem igralištu, tako i na novootvorenom igralištu u našem mjestu.

Našim budućim školarcima želimo puno sreće i uspjeha u školi, a djeci koja ostaju u vrtiću puno veselja, druženja, igre te želje za istraživanjem novih stvari!