Početna / Pogledajte ove majstore roditeljstva!

Pogledajte ove majstore roditeljstva!

13.12.2023.

Pogledajte ove majstore roditeljstva!

Od 13. studenog do 4. prosinca nekolicina roditelja sudjelovala je na ciklusu radionica “Majstori roditeljstva: uspješna komunikacija s djecom”. Kroz četiri susreta, roditelji su upijali nova znanja i dijelili svoja iskustva vezana uz dječje emocije, načine komunikacije kroz koje možemo bolje “doprijeti” do djeteta te aktivnosti za razvoj privrženosti s djetetom. Radionice su se odvijale u Koprivnici, u Inkubatoru kreativnih industrija, a sudjelovalo je 16 roditelja iz vrtića svih općina osnivača (Legrad, Gola, Koprivnički Ivanec, Koprivnički Bregi, Đelekovec). Radionice je vodila pedagoginja Ana-Marija Hajak.

Ovo su neki od komentara polaznika/ca:

“Mislim da je sudjelovanje na radionicama ovog tipa izvrstan način da budemo bolji roditelji svojoj djeci, da učimo i radimo na sebi, stječemo nova znanja, dobivamo hrpetinu primjera kako i što DA, a što NE (i zašto da/ne), hrpetinu ideja što raditi s djetetom i na koji način s ciljem da izgradimo što bolji odnos.”

“Preporučila bih radionice jer smatram da su izuzetno korisne, edukativne i zanimljive. Iako sam pohađala slične, uvijek naučim i čujem nešto novo, a nova poznanstva i iskustva drugih polaznika su dodatna vrijednost.”

“Radionice su bile jako korisne, podsjetile su me na igre koje sam igrala kao dijete, koje igre još možemo igrati, kako djeca razmišljaju, kako se bolje povezati s djetetom, a zaboravili smo, itd.

“Preporučila bih radionicu drugim roditeljima zato što je puna zanimljivog, edukativnog sadržaja. Omogućava razvoj naših roditeljskih vještina i jako puno toga se može naučiti.”

Zavirite u galeriju, fotografije govore više od riječi.