Početna / Roditelji u skupini Bubamare

Roditelji u skupini Bubamare

30.4.2019.

Roditelji u skupini Bubamare

Kontinuirano unaprjeđivanje partnerskih odnosa s obitelji bitan nam je i neophodan preduvjet kvalitetnog provođenja djelatnosti ranog odgoja i obrazovanja te želimo intenzivirati uključenost roditelja u sva zbivanja, a posebice u sve etape odgojno-obrazovnog procesa.

Kako bismo roditeljima približili naše odgojno-obrazovne aktivnosti i produbili suradnju ponudili smo im da dođu u skupinu i budu provoditelji aktivnosti. Cilj ovakvog načina suradnje bio je razveseliti roditelje i djecu i pružiti im osjećaj povezanosti, uzajamnog darivanja, uvažavanja i prijateljstva. U aktivnosti su sudjelovale mame koje su same odabrale dan kada će doći u skupinu te sadržaje i aktivnosti koje će provesti s djecom. Bilo je vrlo veselo, uzbudljivo i nezaboravno, kako za majke, tako i za djecu.

U utorak su u skupini boravile Emina mama i sestra koje su donijele mnoštvo njezinih igračaka i slikovnica te smo se poigrali igru u krugu uključujući i naše gošće.

U srijedu svoje zanimanje profesionalnog vojnika predstavila nam je Matejeva mama s kojom su se djeca igrala i vježbala.

U četvrtak nam je Mijina mama pokazala kako se šiva na šivaćem stroju te nam sašila dvije pregačice i jednu torbu, a Mijina sestra pozvala je djecu na vježbu i ples.

U petak je Janova mama prvo ispričala djeci priču o svemiru koju je sama napisala, a onda ih pozvala na igru brojenja, na kraju su i zaplesali.

Zahvaljujemo svim mamama koje su se odazvale te ih i nadalje pozivamo u našu skupinu i veselimo se zajedničkom druženju!