Početna / Vrijedna obitelj obogatila naše spoznaje

Vrijedna obitelj obogatila naše spoznaje

3.4.2024.

Vrijedna obitelj obogatila naše spoznaje

Priča o malim jarićima naše prijateljice Natalije i njene obitelji  o kojoj smo vas nedugo izvijestili, ostavila je toliki trag na djecu da i danas možete čuti prepričavanja doživljaja u neposrednoj dječjoj komunikaciji ili pak doživjeti u simboličkoj igri farme u novooformljenom centru.

Zahvaljujući ovoj vrijednoj obitelji, danas smo obogaćeni još jednim divnim iskustvom. Naime, Natalijina obitelj bavi se prirodnom kozmetikom na bazi kozjeg mlijeka i izrađuju sapune, kreme, pilinge za tijelo i slično. Stoga nam je u goste stigla Natalijina sestra Klementina napravivši pravi mali laboratorij za izradu soli za kupanje. Pomno slušajući i prateći Klementininu demonstraciju, naučili smo niz novih pojmova poput himalajske ili Epsom soli, eteričnih ulja i slično, ali i vrlo uspješno, zajedničkim snagama pratili korake prema izradi našeg proizvoda.

Ponosni na sebe i vlastiti uspjeh u ovoj istraživačko – spoznajnoj aktivnosti,  vjerujemo da će još ponosniji biti potrošači, tj. potrošačice  ovog našeg inovativnog „brenda“.

Da, dobro čitate – našeg „brenda“ jer Iskrice itekako znaju što su brendovi, logo znakovi i na pravom smo putu u izradi naših brendova. O promociji naših inovacija, slušat ćete uskoro.